Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Banvitspor Baş Antrenörü Selçuk Ernak: 9 maçtır yenilmeyen bir takımı yenmeyi başardık”

 Banvitspor Baş Antrenörü Selçuk Ernak:  9 maçtır yenilmeyen bir takımı yenmeyi başardık”

Eurocup yarı finalinin ilk maçında, Bandırma'da, Rusya'nın Khimki takımını 83-82 yenen Banvitspor'un Baş Antrenörü Selçuk Ernak, 9 maçtır kaybetmeyen, Eurocup'un favorisi olarak gösterilen bir takımı yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Eurocup yarı finalinin ilk maçında, Bandırma’da, Rusya’nın Khimki takımını 83-82 yenen Banvitspor’un Baş Antrenörü Selçuk Ernak, “9 maçtır kaybetmeyen, Eurocup’un favorisi olarak gösterilen bir takımı yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Oyuncularımı, büyük mücadeleleri nedeniyle kutluyorum” dedi. Üçüncü periyotta hücum ribauntlarını kaybetmeleri nedeniyle daha farklı kazanabilecekleri maçı tek sayıyla üstün kapattıklarına dikkati çeken Ernak, bu galibiyette seyircinin müthiş bir desteğinin önemine işaret ederken, “Seyircimize teşekkür borçluyuz” dedi. Rusya’da oynanacak rövanş maçının zor geçeceğini belirten Ernak, “Oyuncularım, bu takımı yenebileceklerini gösterdiler. Neden Rusya’daki maçı da kazanmayalım?” diye konuştu.
Khimki Baş Antrenörü Rimas Kurtinaitis: “Sonuçtan memnunum”
Khimki’nin Baş Antrenörü Rimas Kurtinaitis, “Bu düzeydeki bir maçta aldığımız bu sonuç üzücü değil” dedi. Banvitspor’un, karşılaşmada üstün bir enerjiyle mücadele verdiğini, bu nedenle kutlanmayı hak ettiğini vurgulayan Kurtinaitis, şu değerlendirmede bulundu:
“Takımımın oyunundan da memnunum. Rövanş maçında, bundan iki kat fazla mücadele ederek, kazanıp finale yükseleceğimize inanıyorum. Maçı yöneten hakemlerden, her iki takımın da şikayetçi olduğunu düşünmüyorum.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı